İskenderun Körfezi güvenlik toplantısı Gerçekleşti

Yılın son ‘İskenderun Körfezi güvenlik toplantısı’ İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Hudutlar, gemiler ve liman tesislerinde uygulanan genel güvenlik tedbirleri gözden geçirilerek, görüş̧ ve önerilere de yer verilmek suretiyle tüm detayların ele alındığı toplantıya İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Hayrettin Yıldırım, İskenderun Liman Başkanı Hüseyin Demir, İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener, Deniz Nakliyeciler Derneği Başkanı Hasan Sayın ve Liman İşletmelerinin yetkilileri ile diğer teknik ve idari görevliler katıldı.

Sorunların ve çözüm yollarının tartışıldığı toplantıda İskenderun Kaymakamı İskender Yönden “Aylık periyodik olarak düzenlenen toplantılardaki amaçlarının bürokratik sorunları minimize ederek işletmeci ve yatırımcıların önünü açmak, bölgedeki deniz ticaret hacmini daha da yukarılara taşımak olduğunu belirterek İskenderun körfezindeki genel sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini” ifade etti.

İskenderun Körfezi güvenlik toplantısı Gerçekleşti İskenderun Körfezi güvenlik toplantısı Gerçekleşti İskenderun Körfezi güvenlik toplantısı Gerçekleşti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.