İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN “ENGEL TANIMAYANLAR”ETKİNLİĞİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle İskenderun Belediyesi tarafından İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’nda mini bir konser düzenlendi.
Düzenlenen konsere AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel,CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin,İskenderun Kaymakam Vekili Dr.Polat Kara,Cumhuriyet Başsavcısı Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan,Emniyet Müdürü Nevzat Güneş,AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven,İlçe Müftüsü Osman Şekerci ve engelli dernekleri başkan ve yöneticileri ve engelli vatandaşlar katıldı.
Düzenlenen program öncesinde bir konuşma yapan Başkan Fatih Tosyalı,Belediye olarak sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek,göreve geldikleri günden bu yana engellilerin her zaman yanında olduklarını kaydetti.
ENGELLİ SANATÇILAR DUYGULANDIRDI
Düzenlenen programın sunuculuğunu TRT Sunucusu sanatçı-şair Hakan Yılmaz yaparken ”Engel Tanımayanlar “adlı etkinlikte pop star Serkül Kan ,Stand-up komedyen Hamza Demir,Aşık Yakup Temeli,Aşık Selahattin Dündar,Yusuf Basmacı engelsiz notalar orkestrası sahne aldı.
Düzenlenen program hatıra fotoğraflarını çekilmesinin ardından sona erdi.

İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN “ENGEL TANIMAYANLAR”ETKİNLİĞİ İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN “ENGEL TANIMAYANLAR”ETKİNLİĞİ İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN “ENGEL TANIMAYANLAR”ETKİNLİĞİ İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN “ENGEL TANIMAYANLAR”ETKİNLİĞİ İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN “ENGEL TANIMAYANLAR”ETKİNLİĞİ

Önceki İçerikErzin, Dörtyol, İskenderun, Arsuz, Samandağ ve Yayladağı İçin Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı
Sonraki İçerikBelediye Başkanı İbrahim Gül’den Sporculara Destek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.