Muhasebeciler Geleceğe Nefes Oldu Binlerce Fidan Toprakla Buluştu

TÜRMOB-HATAY SMMM ve İskenderun SMMM Odaları İşbirliğiyle “Hatıra Ormanı Fidan Dikim Töreni Gerçekleştirildi
“Muhasebeciler Geleceğe Nefes Oldu Binlerce Fidan Toprakla Buluştu”
Orman Genel Müdürlüğü ile Hatay SMMM Odası ve İskenderun SMM Odası İşbirliğiyle ‘Hatıra Ormanı Fidan Dikim Töreni gerçekleştirildi.
Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında, ‘Hatıra Ormanı’ protokol imza törenine Hatay SMM Odası Başkanı Tahsin Kırık, İskenderun SMM Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı toplantı sonrası Muhasebeciler, mükellefler, aileleri ve çevreye duyarlı vatandaşların katıldığı kampanya da 10 Bine yakın fidan bağışı yapılmıştı.
Hatay, İskenderun ve çevresinde meydana gelen orman yangınlarında yanan ağaçların yerine fidan dikim töreni gerçekleştirildi ve binlerce fidan toprakla buluşarak, geleceğe nefes oldu.
Düzenlenen Fidan Dikim törenine, TÜRMOB Genel Başkanı TÜRMOB, Genel Sekreteri, TÜRMOB’un Üyeleri, Oda Başkan ve Yöneticileri, Büyük Şehir Belediyesi Başkan Vekili, Daire Müdürleri, HAMOK’un temsilcileri Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri ile Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler, aileleri katılarak, binlerce fidan ektiler ve artık Muhasebecilerin de dikili ağaçları ve Hatır Ormanları oldu.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım; “Bölgemizde yaşanan üzücü yangın felaketi sonrası harekete geçerek, tüm üyelerimiz ve duyarlı vatandaşlarımız ile birlikte kampanya başlattık ve bu kampanyaya destek çığ gibi büyüdü. 10 bin fidanımızı toprakla buluşturduk. Daha çok nefes alabileceğimiz, geleceğe daha yeşil bir ülke bırakabileceğimiz Hatıra Ormanımızı hep birlikte toprakla buluşturduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Düzenlenen Fidan Dikim Töreninde, İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve destek olanlara Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Muhasebeciler Geleceğe Nefes Oldu Binlerce Fidan Toprakla Buluştu Muhasebeciler Geleceğe Nefes Oldu Binlerce Fidan Toprakla Buluştu Muhasebeciler Geleceğe Nefes Oldu Binlerce Fidan Toprakla Buluştu Muhasebeciler Geleceğe Nefes Oldu Binlerce Fidan Toprakla Buluştu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.