Kuvvetli Fırtına Bekleniyor

Bölge genelinin parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, akşam saatlerinden sonra Mersin, gece saatlerinde ise Adana çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın güney ve güneydoğu yönlerden orta kuvvette yer yer kuvvetli, Hatay’ın kıyı kesimlerinde fırtına, bölgenin kuzey kesimlerinde (Toroslar) ise fırtına yer yer kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR: Fırtına ve Kuvvetli Fırtına Bekleniyor !!!

Rüzgarın 07.12.2021 Salı sabah saatlerinden itibaren bölgemizde güney yönlerden kuvvetli ve fırtına (40-70 km/saat), bölgemizin iç ve yüksek kesimlerinde (Toroslar) kuvvetli fırtına (75-90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın 08.12.2021 Çarşamba günü sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

meteoroloji
meteoroloji
İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.