HATAY’IN GÜZELLİKLERİ İZMİR’E TAŞINDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’ndaki yerini aldı.
HBB, 58 farklı ülkeden gelen ziyaretçilerin katılımıyla kapılarını açan fuara katılarak kentin turizm potansiyelini en doğru şekilde tanıtmaya başladı.
Sektörün önde gelen profesyonellerini 15. kez bir araya getirme ve sektörel fırsatlar sunma amacıyla düzenlenen fuarda Hatay’ı temsil eden Büyükşehir, şehrin sahip olduğu tüm güzelliklerin bir kez daha altını çizme imkânı yakaladı.
EXPO 2021 Hatay Genel Sekreteri İhsan Çakar ve beraberindeki heyet, ziyaretçileri 1 Nisan 2022’de Hatay’da gerçekleştirilecek dünya çapında bir organizasyon olan EXPO 2021’e davet etti.
Fuara gelen konukları Türkiye’nin lezzet köşesi Hatay’a davet eden İhsan Çakar, onlara yakın zaman içerisinde seferlerine başlayacak olan Hatay Deniz Otobüsü(HADO) ile ilgili de bilgiler verdi.
Turizm sektöründe iletişim ve iş bağlantıları kurmanın en hızlı ve güvenilir yolu olarak nitelendirilen Travel Turkey İzmir, 2-4 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.
Ulusal ve uluslararası turizm aktörlerinin bir araya geldiği, uluslararası iş anlaşmalarının yapıldığı bir turizm borsasına dönüşecek olan fuar, çeşitli etkinliklere de sahne olacak.

HATAY’IN GÜZELLİKLERİ İZMİR’E TAŞINDI HATAY’IN GÜZELLİKLERİ İZMİR’E TAŞINDI HATAY’IN GÜZELLİKLERİ İZMİR’E TAŞINDI HATAY’IN GÜZELLİKLERİ İZMİR’E TAŞINDI HATAY’IN GÜZELLİKLERİ İZMİR’E TAŞINDI HATAY’IN GÜZELLİKLERİ İZMİR’E TAŞINDI HATAY’IN GÜZELLİKLERİ İZMİR’E TAŞINDI

Önceki İçerikGüngör; “Sendika Olarak İstikrardan Yana Olacağız”
Sonraki İçerikKuvvetli Fırtına Bekleniyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.