Kızılay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Etkinlik Düzenledi

Türk Kızılay İskenderun Çocuk Koruma Merkezi ,İskenderun Primall Avm’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında bir etkinlik gerçekleştirdi.

Baston ve göz bandı ile görme engeli, tekerlekli sandalye ile fiziksel engeli, yüksek sesli kulaklık yardımıyla da işitme engeli olan bireyler için bir empati parkuru oluşturuldu. Etkinlikten sonra katılımcılara günün anlam ve önemini anlatan broşürler dağıtıldı.

Kızılay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Etkinlik Düzenledi Kızılay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Etkinlik Düzenledi Kızılay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Etkinlik Düzenledi Kızılay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Etkinlik Düzenledi Kızılay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Etkinlik Düzenledi Kızılay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Etkinlik Düzenledi Kızılay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Etkinlik Düzenledi Kızılay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Etkinlik Düzenledi Kızılay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Etkinlik Düzenledi Kızılay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Etkinlik Düzenledi

Önceki İçerik3 Aralık Dünya Engelliler Günü
Sonraki İçerikMilli Savunma Bakanı Akar, Hatay’da
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.