İSTE’DE ÜNİVERSİTE- SANAYİ İŞ BİRLİKLERİ HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜLÜYOR

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), paydaşlarıyla geliştirdiği ikili ilişkiler ile öğrencileri için faydalı olmaya devam ediyor. Yapılan son iş birliği ile İSTE laboratuvar envanterine iki cihaz daha dâhil oldu. Optik Emisyon Spektrometre cihazı ile LECO CS 200 Analizörü İsdemir AŞ tarafından İSTE’ye hibe edildi.
Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Rektörlüğümüzün girişimleriyle, Üniversite- sanayi iş birliği kapsamında İsdemir Laboratuvar Müdürlüğü bünyesinde bulunan Optik Emisyon Spektrometre cihazı ile LECO CS 200 Analizörü İSDEMİR AŞ tarafından üniversitemize hibe edilmiştir. İSTE Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinde yerini alan bu iki cihaz ile eğitim ve araştırmaya verdikleri desteklerden ötürü İSDEMİR AŞ’ye teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

İSTE’DE ÜNİVERSİTE- SANAYİ İŞ BİRLİKLERİ HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜLÜYOR İSTE’DE ÜNİVERSİTE- SANAYİ İŞ BİRLİKLERİ HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜLÜYOR İSTE’DE ÜNİVERSİTE- SANAYİ İŞ BİRLİKLERİ HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜLÜYOR İSTE’DE ÜNİVERSİTE- SANAYİ İŞ BİRLİKLERİ HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜLÜYOR

Önceki İçerikAnadolu Koltuk Halı Yıkama firmasında Kış Kampanyası
Sonraki İçerikİskenderun’da Heyelan Nedeniyle Su Kesintisi Yaşanacak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.