Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Yetim, “Tüm Özlük Haklarımızı Zamanında Ödeyen Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya Teşekkür Ediyoruz”

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, “Tüm Özlük Haklarımızı Zamanında Ödeyen Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya Teşekkür Ediyoruz” dedi.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, işçilerin alın teri kurumadan haklarını almak için var güçleri ile çalıştıklarını ve her zaman emekçinin yanında yer aldıklarını belirterek; “Yetkili olduğumuz İskenderun Belediyesinde yaptığımız toplu sözleşmenin karşılığı olan ikramiyeler, maaşlarımız ve sosyal haklarımızı günü gününe ödenmektedir.
31 Mart seçimlerinde seçilerek Belediye Başkan olan M.Fatih Tosyalı Başkanımız göreve başladığı tarihten bugüne kadar tüm özlük haklarımızı zamanında ve gününde ödediğinden dolayı çalışan işçi kardeşlerimiz adına kendisine teşekkür ediyoruz. Bugün itibariyle 20 yevmiye tutarındaki Hizmet özendirme primi ve eğitim yardımı olarak ilk öğretim, lise ve üniversite de okuyan işçilerimizin çocukları için Eğitim yardımı hesaplarına yatırılmıştır. Çalışan işçi kardeşlerimiz adına tekrar teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Yetim, “Tüm Özlük Haklarımızı Zamanında Ödeyen Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya Teşekkür Ediyoruz” Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Yetim, “Tüm Özlük Haklarımızı Zamanında Ödeyen Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya Teşekkür Ediyoruz”

Önceki İçerikYetim; “Biz Emekçiyiz, Emeğin Mücadelesini Yapıyoruz”
Sonraki İçerikHatsu’dan Yağmur Suyu Açıklaması
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.