Ak Parti İlçe Yönetimi Şoförler Odasını Ziyaret Etti

“Tüm Şoförlerimizin Bu Anlamlı Günü Kutlu Olsun”
Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdulkerim Güven, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Halil Aygan İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret ettiler.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette esnafları sorunları hakkında istişare edildi.
Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, ziyarette yatığı konuşmasında; “Zor şartlar altında direksiyon başına geçen ve evine ekmek götürmek için gece gündüz demeden çalışan şoförlerimiz de 30 Kasım Şoförler Gününü tebrik ediyoruz” dedi.
İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise; “Bu anlamlı günümüzde yanımızda olan Ak Parti Teşkilatına teşekkür ediyoruz. Ziyarette ayrıca yerel yönetimlerden ve hükümetimizden beklentilerimiz anlatma imkanı bulduk. Göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı esnaflarımız adına Ak Parti ilçe Yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

Ak Parti İlçe Yönetimi Şoförler Odasını Ziyaret Etti Ak Parti İlçe Yönetimi Şoförler Odasını Ziyaret Etti Ak Parti İlçe Yönetimi Şoförler Odasını Ziyaret Etti Ak Parti İlçe Yönetimi Şoförler Odasını Ziyaret Etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.