Pamuk Kreşin Afacan Öğrencisi Tuğçe Yola Kurumunda Öğretmen Olarak Göreve Başladı

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları yetiştirdiği öğrencilerle geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.
Şehrimizin başarılı eğitimci, iş insanı İTSO Meslek Komite Üyesi Selma Türkoğlu, kurum olarak öğrencileri hayata en iyi şekilde hazırlamanın semeresini almaya başladı.
Pamuk Kreşin kurucu müdürü Selma Türkoğlu ve eğitim kadrosu İskenderun’da Okul Öncesi Eğitim Kurumu olarak başarı çıtasını her geçen yıl yükseltiyor. Bu başarıda elbette Türkoğlu’nun önemli bir payı var.
Pamuk Kreşin ilk öğrencilerinden olan ve 2007 yılı ilk mezunu olan Tuğçe Yola Pamuk Kreşte öğretmen olarak göreve başlaması, kurumda ayrı bir heyecana yol açarken, 24 Kasım Öğretmenler Günüde Pamuk Kreşin çiçeği burnunda öğretmeni Tuğçe Yola için ayrı bir anlam ifade etti.
Pamuk Kreşin Kurucu müdürü Selma Türkoğlu, “Kurumumuzdan 2007 yılında mezun olan ve şu an öğretmen olan Tuğçe Yola’ya tekrar hoş geldiniz diyorum. Öğrenci olarak kurumumuzda öğretmen olarak bizimle birlikte olan ve ilk 24 Kasım Öğretmenler Gününde bizimle birlikte olması nedeniyle ayrıca çok duygu yüklüyüz. Bu gün bizim için çok daha anlamlı bir gün oldu. Bu vesile ile 24 Kasım Öğretmenler Gününde, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum.” dedi.

ÖZEL HABER : MÜRSEL SEHER

Pamuk Kreşin Afacan Öğrencisi Tuğçe Yola Kurumunda Öğretmen Olarak Göreve Başladı Pamuk Kreşin Afacan Öğrencisi Tuğçe Yola Kurumunda Öğretmen Olarak Göreve Başladı

Önceki İçerikHBB’NİN 2022 YILI GELİR-GİDER BÜTÇESİ ONAYLANDI
Sonraki İçerikHBB CANKURTARANLARINDAN BÜYÜK BAŞARI
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.