İTSO Yönetimine AFAD Farkındalık Eğitimi Verildi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerine Afad Farkındalık eğitimi verildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında eğitimler aralıksız devam ediyor.
Afetlere hazırlıklı olmak ve olası zararları en aza indirmek amacıyla düzenlenen eğitim sine vizyon aracılığı ile gerçekleştirildi.
Birinci Derece deprem bölgesinde yer alan Hatay’da olası felaketlere karşı neler yapılması, meydana gelebilecek olası deprem, yangın, sel ve buna benzer afetlerde neler yapılması gerektiği, bu afetleri en az kayıpla nasıl atlatılacağı ve afet anında nerelerin aranması, gerektiği örneklerle anlatıldı.
Afad Farkındalık Eğitimine, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri Müfit Tennioğlu, Selma Yılmaz, Yusuf Yılmaz, Raşit Özyurt, Sanem Akpınar, Mehmet Ünüvar, Hıdır Güneş, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez katıldı.

İTSO Yönetimine  AFAD Farkındalık Eğitimi Verildi İTSO Yönetimine  AFAD Farkındalık Eğitimi Verildi İTSO Yönetimine  AFAD Farkındalık Eğitimi Verildi İTSO Yönetimine  AFAD Farkındalık Eğitimi Verildi

Önceki İçerikİskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği’nden AKİYAD’a Ziyaret
Sonraki İçerikBABACAN’DAN EKONOMİK KRİZE 21 ÇÖZÜM ÖNERİSİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.