İskenderun’da Kadına Şiddetle Mücadele Toplantısı Gerçekleşti

Kaymakamı Sayın İskender Yönden’in başkanlığında, ilgili/yetkili kurum ve kuruluşlarımızın amirleri ve STK Temsilcilerinin de katılımlarıyla “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Üst Kurul Toplantısı” gerçekleştirildi.

18 Kasım 2021 Perşembe günü saat: 10.00’da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda icra edilen toplantıya; Kaymakamımız İskender Yönden’in yanı sıra 109. Dönem Kaymakam Adayı Kerem Yüce, Cumhuriyet Savcısı Hamza Can, İlçe Jandarma Komutanı J. Kıdemli Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Sağlık Müdür Vekili Dr. Gülden Köklü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Yılmaz Balaman, İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Yüksel, Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürü Pedagog Cebrail Sünbül, İskenderun Belediyesi Temsilcisi Serpil Çirkin, KADEM Hatay Şubesi Başkanı Selma Tunç ve Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şubesi Başkanı Ayla Özbek katıldı.

Söz konusu toplantıda; “Aile İçi Şiddet, Kadına Yönelik Şiddet, Ayrımcılık ve İstismar” konuları ele alınmış olup, KADES uygulamasının önem ve özelliklerine bir kez daha değinilmesinin yanı sıra şiddet ve istismar suçlarına karşı yürütülen çalışmalar hakkında da genel bir değerlendirme yapıldı.

İskenderun’da Kadına Şiddetle Mücadele Toplantısı Gerçekleşti İskenderun’da Kadına Şiddetle Mücadele Toplantısı Gerçekleşti

Önceki İçerikHatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun’a Arkeoloji Müzesi Kazandıracağız
Sonraki İçerikEslife Güzellik Merkezinden ,Öğretmenler Gününe Özel Selülit Tedavi Kampanyasını Kaçırmayın
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.