Eslife Güzellik Merkezinden ,Öğretmenler Gününe Özel Selülit Tedavi Kampanyasını Kaçırmayın

Selülit, cilt yüzeyinde çukurlu – tümsekli portakal kabuğu benzeri bir görünüme neden olan ve genellikle kalça, uyluk ve karın bölgesini etkileyen lokalize bir estetik cilt problemidir.

Güzellik Merkezi Uzmanı Eda Üstün Arsak Selülit ile ilgili detayları açıkladı, Selülit özellikle kadınlar arasında çok yaygındır. Selülitte cildin epidermis ve dermis adı verilen üst katmanlarının altında aşırı miktarda yağ hücresi depolanır. Küçük bağ dokusu bantları bu yağ hücreleri arasında dikey olarak uzanır ve cildin üst katmanlarını vücudun daha derin dokularına bağlar.

Öğretmenlere Özel Daha bir-çok işlemde %50 indirim

Bantlar, normal büyüklükteki yağ hücrelerinin yeterli miktarda boş alana sahip olduğu odalar veya mini cepler oluşturur. Fakat yağ hücrelerinde genişleme olduğu zaman bantlar yağ dokusunu bir file gibi sıkıştırarak girintili-çıkıntılı selülit oluşumuna neden olur.

Eslife Güzellik & Kuaför Salonu
Adres : Savaş Mahallesi Şehit Pamir Caddesi Palmiye İş Hanı No: 34 Kat : 2
Telefon :  0326 613 25 42 – 0537 228 50 42
Facebook: eslifeguzellikvekuafor
İnstagram : eslifeguzellikkuafor

Eslife Güzellik Merkezinden ,Öğretmenler Gününe Özel Selülit Tedavi Kampanyasını Kaçırmayın Eslife Güzellik Merkezinden ,Öğretmenler Gününe Özel Selülit Tedavi Kampanyasını Kaçırmayın Eslife Güzellik Merkezinden ,Öğretmenler Gününe Özel Selülit Tedavi Kampanyasını Kaçırmayın Eslife Güzellik Merkezinden ,Öğretmenler Gününe Özel Selülit Tedavi Kampanyasını Kaçırmayın

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.