Abacılı Yörük Türkmen Derneği Yönetimi İTSO Başkanı Yılmaz’a Yörük Türkmen Poşusu Taktı

“Kültürümüzü Gelecek Kuşaklara Aktarmak İçin Çalışıyoruz”
İskenderun’da faaliyet gösteren Abacılı Yörük Türkmen Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.
Köklü Türk örf ve adetlerinden olan yörük kültürünün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için dernek olarak çalışmalar yaptıklarını belirten Abacılı Yörük Türkmen Derneği Başkanı Muhammed Bilgin; “Yörük Kültürünün tanıtımı için çalışıyoruz. Burada amacımız birlik ve beraberlik içerisinde Türk Kültürümüzü örf ve adetlerimizi yaşamak ve yaşatmaktır” dedi.
Abacılı Yörük Türkmen Derneği Başkanı Muhammed Bilgin ziyaretin anısına, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a Yörük Türkmen Poşusu hediye etti.

Abacılı Yörük Türkmen Derneği Yönetimi İTSO Başkanı Yılmaz’a Yörük Türkmen Poşusu Taktı Abacılı Yörük Türkmen Derneği Yönetimi İTSO Başkanı Yılmaz’a Yörük Türkmen Poşusu Taktı Abacılı Yörük Türkmen Derneği Yönetimi İTSO Başkanı Yılmaz’a Yörük Türkmen Poşusu Taktı

Önceki İçerikİTSO’da ABD’ye Yapılacak Avantajlı Yatırımlar Değerlendirildi
Sonraki İçerikİskenderunspor’dan 3 Gollü Galibiyet
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.