Emniyet Kemeri; Hayat Kurtarır!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden”in mahiyetinde görevli bulunan 109. Dönem Kaymakam Adayı Kerem Yüce, “Trafik Güvenliği ve Emniyet Kemeri” konusunda bilgilendirmek ve farkındalığı artırmak amacıyla düzenlenen programa katıldı.

İskenderun Kaymakamlığı uhdesinde ve İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünün koordinasyonuyla Şehit Pamir Caddesi’nde başlangıcı yapılan ve kentimizin muhtelif yerlerinde gerçekleştirilen program kapsamında; “Trafikte emniyet kemeri kullanımının kaza sonrası can kaybını yüzde 45, ağır yaralanma riskini ise yüzde 60 oranında azalttığına dikkat çekilerek, konu ile ilgili olarak hazırlanan broşür ve çeşitli hediyeler halkımıza dağıtıldı.

Söz konusu programa; 109. Dönem Kaymakam Adayı Kerem Yüce’nin yanı sıra İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Tayfun Bülbül, trafik ekipleri ve basın mensupları katıldı.

Emniyet Kemeri; Hayat Kurtarır! Emniyet Kemeri; Hayat Kurtarır! Emniyet Kemeri; Hayat Kurtarır!

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.