Haluk Levent AHBAP’a yapılan bağışların nerede kullanıldığını tek tek açıkladı

AHBAP Derneği kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, Türkiye’nin farklı bölgelerinde çıkan orman yangınlarından, sel felaketlerinden ve depremlerden etkilenen iller için toplanan bağışların nereye gittiğini açıkladı.

Bağışların miktarları dahil olmak üzere nerelere ulaştırıldığını 4 dakikalık bir video ile duyuran ünlü sanatçı, Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bildiğiniz gibi yaz boyunca afetler yaşadık. Sizler de Ahbap’a bağış yaptınız. Kuruşu kuruşuna fatura, makbuzuna kadar sizin adınıza bu yardımları ulaştırdık. Yangın ve sel felaketi dışında yapılan bağışların da nerelere kullanıldığının açıklamaları var aşağıda. Bilginize.”

Haluk Levent AHBAP’a yapılan bağışların nerede kullanıldığını tek tek açıkladı Haluk Levent AHBAP’a yapılan bağışların nerede kullanıldığını tek tek açıkladı Haluk Levent AHBAP’a yapılan bağışların nerede kullanıldığını tek tek açıkladı Haluk Levent AHBAP’a yapılan bağışların nerede kullanıldığını tek tek açıkladı Haluk Levent AHBAP’a yapılan bağışların nerede kullanıldığını tek tek açıkladı Haluk Levent AHBAP’a yapılan bağışların nerede kullanıldığını tek tek açıkladı Haluk Levent AHBAP’a yapılan bağışların nerede kullanıldığını tek tek açıkladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.