ARSUZ, ANTAKYA ve İSKENDERUN’DA HAYAT 2 DAKİKA DURDU

Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete yolculuğunun 83.’üncü yılında, Arsuz Atatürk Kent Meydanı, Antakya Cumhuriyet Meydanı ve İskenderun Atatürk Anıt alanında düzenlenen törenle anıldı.
Saat 09.05’te adeta hayatın durduğu Türkiye’de, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına 2 dakikalık saygı duruşu gerçekleşti. Sirenlerin çalmasıyla birlikte tüm cadde ve sokaklarda vatandaşlar saygı duruşuna geçti. Bazı sürücüler de kornalara basarak sirenlere eşlik etti.
Gerçekleştirilen çelenk sunma töreninde tüm ilçe protokolü hazır bulundu.

ARSUZ, ANTAKYA ve İSKENDERUN’DA HAYAT 2 DAKİKA DURDU ARSUZ, ANTAKYA ve İSKENDERUN’DA HAYAT 2 DAKİKA DURDU ARSUZ, ANTAKYA ve İSKENDERUN’DA HAYAT 2 DAKİKA DURDU ARSUZ, ANTAKYA ve İSKENDERUN’DA HAYAT 2 DAKİKA DURDU ARSUZ, ANTAKYA ve İSKENDERUN’DA HAYAT 2 DAKİKA DURDU ARSUZ, ANTAKYA ve İSKENDERUN’DA HAYAT 2 DAKİKA DURDU ARSUZ, ANTAKYA ve İSKENDERUN’DA HAYAT 2 DAKİKA DURDU ARSUZ, ANTAKYA ve İSKENDERUN’DA HAYAT 2 DAKİKA DURDU ARSUZ, ANTAKYA ve İSKENDERUN’DA HAYAT 2 DAKİKA DURDU ARSUZ, ANTAKYA ve İSKENDERUN’DA HAYAT 2 DAKİKA DURDU

Önceki İçerikMeteoroloji’den Hatay İçin Sağanak Yağış Uyarısı
Sonraki İçerikİZİN SİLİNMEZ…
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.