Y. Hatay Gazeteciler Cemiyetinden İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e ziyaret

Y.Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Nihat Mazmanoğlu, İskenderun Temsilcisi, Sabriye Sönmez ve üye Gazetecilerin katılımı ile İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i ziyaret ettiler.

Kaymakamlık yeni binasının restorasyon sonrasında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan gazeteciler gündemdeki konularla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Kaymakam Yönden, basın mensuplarına teşekkür ederek, kamu kurumlarınca İskenderun’daki çalışmaların koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında devam ettiğini söyledi.

Halka hizmet konusunda devletin tüm kurumların üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını belirten Kaymakam Yönden, halkımızdan isteğimiz pandemi süreci boyunca tedbiri elden bırakmamaları ve kurallara uymalarıdır. Medya vatandaş ile aramızdaki önemli köprü konumunda rol üstlenmiştir. Bu nedenle çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Hep birlikte el ele vererek Hizmetler devam edecek ve İnşallah hep birlikte daha güzel günlere kavuşacağız” dedi.

Ziyarete Hatay Yaşam Gazetesi Sadullah Aslan, Büyükşehir Gazetesi Işık Şener, İskenderun Manşet Kerim Yılmaz, İskenderun Haber Hayati Sonay, Dünya Medya Vahap Yüce, Hatay Metropol Seyhan Tan, Katıldılar.

Y. Hatay Gazeteciler Cemiyetinden İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e ziyaret

Önceki İçerikHBB’DE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ
Sonraki İçerikHgc İskenderun Temsilciliğinden Cumhuriyet Başsavcısı Ünalan’a Ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.