Türkiye’nin Dört bir Tarafından Gelen Esnaflar Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya Teşekkür Etti

Türkiye’nin 70 ayrı ilinden değişik ürünlerin sergilendiği Yöresel Lezzetler Festivali İskenderun Sahilinde yoğun ilgi görüyor.

Her yıl Türkiye’nin yerel lezzet ürünlerini en doğal haliyle halka ulaştıran Fuar Organizatörü Hasan Çalışır, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da izni ile İskenderun sahilinde eski Doğumevi Hastanesinin bulunduğu boş alanda Fuar açarak, Türkiye’nin lezzetlerini İskenderun halkı ile buluşturmanın onurunu yaşadıklarını ve İskenderun halkını fuara beklediklerini ifade ederek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.
01-11 Kasım tarihleri arasında halka açık hizmet verecek olan Yöresel Ürünler Fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ile Fuara ilginin oldukça fazla olduğu gözleniyor. Fuarda Sivas’ın meşhur yöresel doğal çiçek balı, Malatya Kaysısı, Çorum Leblebisi, Afyon sucuğu, Erzurum Cağ Kebabından Trabzon ekmeğine, Kocaeli Pişmaniyesine, doğal tahine kadar bir çok yöresel ürünler tezgâhlarda yerini almış durumda.

Türkiye’nin 70 farklı ilinden İskenderun’a gelen esnaflar ise, İskenderun halkına ve özellikle Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek; “Fuar yerinin sahilde olması bizler için çok iyi, gerek organizasyon, gerekse Belediye yetkililerinin bizlere sağladıkları imkânlardan dolayı teşekkür ediyoruz. 10 gün süre ile İskenderun halkına Türkiye’nin değişik lezzet ve tadını en şifalı bir şekilde sunacağız. İskenderun halkımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız. Lezzet, şifa ve doğal ürün almak isteyen halkımızı fuarımıza bekliyoruz” dediler.

Türkiye’nin Dört bir Tarafından Gelen Esnaflar Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya Teşekkür Etti Türkiye’nin Dört bir Tarafından Gelen Esnaflar Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya Teşekkür Etti Türkiye’nin Dört bir Tarafından Gelen Esnaflar Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya Teşekkür Etti Türkiye’nin Dört bir Tarafından Gelen Esnaflar Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya Teşekkür Etti Türkiye’nin Dört bir Tarafından Gelen Esnaflar Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya Teşekkür Etti Türkiye’nin Dört bir Tarafından Gelen Esnaflar Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya Teşekkür Etti

Önceki İçerikGözde Cerrahi Tıp Merkezinde Deneyimli Doktorlar, Göz Kamaştırıyor
Sonraki İçerikASİ NEHRİ’NE ATLAYAN VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.