İskenderun Demirçelik Anaokulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı

İskenderun Demirçelik Anaokulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Okul Müdürü Mahire Gonca Özyıldız ve okul öğretmenlerinin ve velilerin katılımıyla bando takımı eşliğinde ellerince Türk bayraklarıyla büyük bir coşkuyla kutladı.

Çocuklar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu, okuduğu şiirler şarkılar ve etkinliklerle bando takımı eşliğinde okul bahçesinde yürüyüş yaparak, marşlar ve şarkılar söyleyerek coşkulu bir şekilde kutladılar.

İskenderun Demirçelik Anaokulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı İskenderun Demirçelik Anaokulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı İskenderun Demirçelik Anaokulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı İskenderun Demirçelik Anaokulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı İskenderun Demirçelik Anaokulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı İskenderun Demirçelik Anaokulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı İskenderun Demirçelik Anaokulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı

Önceki İçerikGürbüz buharlı koltuk Yıkamada Şok Kampanya ile sizleri bekliyor
Sonraki İçerikHBB BAŞKANI SAVAŞ: BAHARIN GELİŞİNİ EXPO İLE KARŞILAYACAĞIZ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.