Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yöneticileri MMK Metalurji Fabriklarında Çalışan Emekçilerle Bir Araya Geldi

“EMEK EN YÜCE DEĞER”
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri Murat Kayış ve Mali Sekreter Veysel Yayla ve Şube yönetimi MMK Metalürji fabrika çalışanları ve emekçiler ziyaret edildi.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube yöneticileri fabrikada işyeri temsilcileri ve çalışanları ziyaret ederek, devam eden toplu iş sözleşmesi ile ilgili gelinen son durumu değerlendirdiler.
Özçelik-İŞ Sendikası İskenderun Şube yöneticileri MMK Metalürji fabrikalarında çalışan emekçilere sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkür ettiler.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yöneticileri MMK Metalurji Fabriklarında Çalışan Emekçilerle Bir Araya Geldi Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yöneticileri MMK Metalurji Fabriklarında Çalışan Emekçilerle Bir Araya Geldi Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yöneticileri MMK Metalurji Fabriklarında Çalışan Emekçilerle Bir Araya Geldi Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yöneticileri MMK Metalurji Fabriklarında Çalışan Emekçilerle Bir Araya Geldi Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yöneticileri MMK Metalurji Fabriklarında Çalışan Emekçilerle Bir Araya Geldi Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yöneticileri MMK Metalurji Fabriklarında Çalışan Emekçilerle Bir Araya Geldi Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yöneticileri MMK Metalurji Fabriklarında Çalışan Emekçilerle Bir Araya Geldi Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yöneticileri MMK Metalurji Fabriklarında Çalışan Emekçilerle Bir Araya Geldi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.