Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği Okul Öncesi Eğitim Kurumlarına Eğitim Seferberliği Başlattı

Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (Hatay ÖZAKDER)
Okul Öncesi Eğitim Kurumlarına Eğitim Seferberliği Başlattı.
Okul Öncesi alanında Hatay’ın En büyük sivil toplum kuruluşu olan ve aynı zamanda Tüm Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Federasyonu (TOKEFED)’in Kurucu üyesi Hatay ÖZAKDER Hatay’ın tüm ilçelerinde mevcut üye Özel Okul Öncesi eğitim Kurumlarına yönelik eğitimler vermeye devam ediyor, daha önce çok alanda online eğitimi hizmeti sunan dernek bu kez yüz yüze eğitimini Hatay’ın Tüm Kurumlarına hitap edecek şekilde Dörtyol,Payas,İskenderun ve Arsuz kurumlarına İskenderun Ticaret Ve Sanayi Odasında , Antakya ,Hassa, Kırıkhan, Reyhanlı, Samandağ ve Defne Kurumları için Antakya Ticaret ve Sanayi Odasında Adana’dan davet edilen Psikolg Hatice ERTUĞRUL ve Klinik Psikolog Furkan İGCİ tarafından ‘’Çağımız Çocuklarının Ortak Sorunları,Pandeminin Çocuğa Etkisi ve Bunlarla Başa Çıkma’’ üzerine iki oturumlu eğitimler verildi. Hatay ÖZAKDER Başkanı Levent ERDEM : Derneğimizin misyonlarından biri olan Okul Öncesi eğitim alanının standartlarını yükseltmektir. Buna bağlı olarak öncelikle geleceğimiz olan çocuklarımızın ilk basamağı olan Okul Öncesi eğitimi veren değerli öğretmenlerin bilgi birikimini güçlendirmek adına düzenlediğimiz eğitimler bu alanda emek harcayan çok sayıda öğretmenlerimizin ciddi fayda aldıklarını ve sorunlar karşısında nasıl davranmaları yönünde kolay çözüm yolları sunuldu. Derneğimiz bu alanda gerek oluşan sektörel sorunlarını Devlet Kurumlarına köprü vazifesiyle iletmek gerek, sektörel standartlarını artırmaya yönelik sürekli çalışmalar yapmak ve gerekse Federasyon bünyesinde ülke genelinde farklı eğitim hizmetleri gerçekleştirmek adına farklı projelerle etkinliklerine devam edeceklerini belirtti. Ayrıca Hatay ÖZAKDER Başkanı Levent ERDEM şöyle devam etti. Derneğimize üye olan kurumlar yaptığımız etkinliklerle derneğimiz içinde olmanın ayrıcalığını yaşadıklarını ve bizlerden eğitimlere devam etmelerimizi beklenti içinde olduklarını belirttiler . Bu vesile ile Tüm üye kurumlarımıza teşekkürlerimizi iletiyor onlarla birlikte çok güzel etkinliklere devam edeceğimizi bildirmekten mutluluk duyuyoruz” Dedi.


Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği Okul Öncesi Eğitim Kurumlarına Eğitim Seferberliği Başlattı Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği Okul Öncesi Eğitim Kurumlarına Eğitim Seferberliği Başlattı Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği Okul Öncesi Eğitim Kurumlarına Eğitim Seferberliği Başlattı Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği Okul Öncesi Eğitim Kurumlarına Eğitim Seferberliği Başlattı

Önceki İçerikGOLDRENOVATİON & ARC SYSTEM REPAİR SİSTEMLERİYLE HİZMETİNİZDEYİZ
Sonraki İçerikDolar ve Altın yeni haftaya rekorla başladı! İşte ilk rakamlar
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.