Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Yetim, Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısına Katıldı

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısına Katıldı

Hizmet İş Sendikası Genel Merkezince Antalya Asteria Kremlin Palace Otelde 10-14 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirdiği Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısına Hizmet İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim de katıldı. Toplantıda sendikanın ve yöneticilerinin çalışma hayatıyla ilgili Çalışanlar ve sorunlar paylaşıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, “Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen Başkanlar Kurulu Toplantımız oldukça olumlu ve verimli geçti. Bu vesileyle Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısının Sendikamıza ve çalışanlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, emeği geçen başta Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a, Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz’e, Genel Başkan Yardımcılarımıza, tüm teşkilatımıza ve katılımcılara sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Yetim, Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısına Katıldı Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Yetim, Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısına Katıldı Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Yetim, Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısına Katıldı Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Yetim, Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısına Katıldı Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Yetim, Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısına Katıldı

Önceki İçerikHatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetiminden İTSO’ya Ziyaret
Sonraki İçerikPALMİYE’DE ‘DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ’ ETKİNLİĞİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.