Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Dünya Çocuk Günü ve Hayvanları Koruma Günü etkinliklerine katıldılar

“Yüreğinde Merhameti Olanlara Ne Mutlu”

İskenderun’da faaliyet gösteren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları İskenderun Belediyesi ve Akustik Spor ve Sanat Kulübü işbirliği ile düzenlenen Dünya Çocuk Günü ve Hayvanları Koruma Günü etkinliklerine katıldı.
“Sokakta Hayat Zor ,Yüreğinde Merhameti Olan Herkesi Etkinliğimize Bekliyoruz” sloganı ile organize edilen ve etkinliğe tüm İskenderun halkını davet eden İskenderun Belediyesi ve Akustik Spor ve Sanat Kulübünün çağrılarına Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları da duyarsız kalmayarak etkinliğe katıldı.
İskenderun Belediyesi Fatih Tosyalı Akustik Spor ve Sanat Kulübü yetkilileri Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu Müdürü Selma Türkoğlu’na örnek duyarlılığı için teşekkürlerini iletti.
Etkinliğin açılış kurdelesini de Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu kesti. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu “Toplumsal bir konuya dikkat çekerek objektiflere poz verdiler.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Dünya Çocuk Günü ve  Hayvanları Koruma Günü etkinliklerine katıldılar Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Dünya Çocuk Günü ve  Hayvanları Koruma Günü etkinliklerine katıldılar Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Dünya Çocuk Günü ve  Hayvanları Koruma Günü etkinliklerine katıldılar Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Dünya Çocuk Günü ve  Hayvanları Koruma Günü etkinliklerine katıldılar Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Dünya Çocuk Günü ve  Hayvanları Koruma Günü etkinliklerine katıldılar

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.