51. Kuruluş Yıldönümünde İSDEMİR-ÖZÇELİK İŞ Sendikası El Ele Etkinliklerde Örnek Birliktelik Sergiliyor

Güngör; “İSDEMİR’in 51.Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun”
Bölgemizin Çelik sektörünün öncü kuruluşlarından olan İskenderun Demir-Çelik Fabrikaları kuruluşunun 51. Yıl dönümün çeşitli sosyal etkinliklerle kutluyor.

Özçelik-İş Sendikası ile İsdemir etkinliklerde örnek birliktelik sergilerken, işçi, sendika ve iş veren birlikteliği bu köklü kuruluşun başarısındaki çizgisin gösteriyor.

İSDEMİR’in 51. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında fidan dikimi, Çelik Yaşam Sergisi açılışı ve konserlerle devam ederken, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Şube Yönetimi de etkinliklerde tam kadro yer aldı.
İsdemir’de düzenlenen konserde Ziynet Sali konserine de katılan Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri, burada unutulmaz anlar yaşadılar. Gecede ayrıca İSDEMİR’de çalışan ve hizmette 10 ve 15 yılını dolduran çalışanlara ödüllerini Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör de takdim etti. Güngör, Gecede yaptığı konuşmasında; “Bu gecede çok anlamlı coşkulu bir o kadar da heyecanlı anlar yaşadık. Geceye renk katan sanatçı Ziynet Sali ve Genel müdürümüz ve İSDEMİR yetkilileri olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum. Hep birlikte çalışarak, üreterek azim ve gayretle Nice 51.yıllara” dedi.

51. Kuruluş Yıldönümünde İSDEMİR-ÖZÇELİK İŞ Sendikası  El Ele Etkinliklerde Örnek Birliktelik Sergiliyor 51. Kuruluş Yıldönümünde İSDEMİR-ÖZÇELİK İŞ Sendikası  El Ele Etkinliklerde Örnek Birliktelik Sergiliyor 51. Kuruluş Yıldönümünde İSDEMİR-ÖZÇELİK İŞ Sendikası  El Ele Etkinliklerde Örnek Birliktelik Sergiliyor 51. Kuruluş Yıldönümünde İSDEMİR-ÖZÇELİK İŞ Sendikası  El Ele Etkinliklerde Örnek Birliktelik Sergiliyor 51. Kuruluş Yıldönümünde İSDEMİR-ÖZÇELİK İŞ Sendikası  El Ele Etkinliklerde Örnek Birliktelik Sergiliyor 51. Kuruluş Yıldönümünde İSDEMİR-ÖZÇELİK İŞ Sendikası  El Ele Etkinliklerde Örnek Birliktelik Sergiliyor 51. Kuruluş Yıldönümünde İSDEMİR-ÖZÇELİK İŞ Sendikası  El Ele Etkinliklerde Örnek Birliktelik Sergiliyor 51. Kuruluş Yıldönümünde İSDEMİR-ÖZÇELİK İŞ Sendikası  El Ele Etkinliklerde Örnek Birliktelik Sergiliyor

Önceki İçerikSAADET PARTİSİ HATAY TEŞKİLATI ANKARA’DA GENEL BAŞKAN KARAMOLLAOĞLU’NA TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
Sonraki İçerikBAŞKAN SAVAŞ DÖRDÜNCÜ DOZ KORONAVİRÜS AŞISI YAPTIRDI
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.