TÜRKİYE BİSİKLET ŞAMPİYONASI İSKENDERUN’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası Bisiklet Kriteryum Yarışlarının, İskenderun’da yapıldığını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel ile birlikte sahil bandından düzenlenen şampiyonayı izledi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şampiyonanın startını verirken 30 şehirden 40 kulübün katıldığı yarışlarda 250 kişi mücadele etti.
İskenderun’da böyle bir şampiyonanın yapılmasından dolayı mutlu olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, “Güzel bir yarışma oldu. Emeği geçenleri kutluyorum. 40 şehirden gelen tüm sporcularımızı kentimizde ağırladık. Bisiklet kullanımının yaygınlaşması için çalışmalarımızı da sürdürüyoruz” diyerek tüm sporculara başarılar diledi.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’de, kente gelen tüm sporculara ve kulüplere başarılar dileyerek, bu turnuvanın İskenderun’da yapılmasından dolayı emeği geçenlere de teşekkür etti.
Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı’da Türkiye Şampiyonasının son etabını İskenderun’da tamamladıklarını belirterek, misafirperverliklerinden dolayı ilgili ve yetkili tüm kurumlara teşekkür etti.
Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporculara ödülleri, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel tarafından verildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.