Müşteriye özel kaliteli çeliğin adresi Ersem 20 yaşında

Erdemir Çelik Servis Merkezi (Ersem), Türkiye’nin en büyük çelik servis merkezi olarak demir çelik sektörünün ebatlanmış yassı çelik ihtiyacını karşılıyor. Bu yıl kuruluşunun 20. yılını kutlayan Ersem, yurt içinde ve yurt dışında otomotiv, beyaz eşya, makine, imalat ve daha birçok sektördeki müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmeye devam ediyor.

OYAK’ın Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde bulunan Ersem, toplam 1 milyon 950 bin ton dilme ve boy kesme kapasitesi ile Gebze, Karadeniz Ereğli, İskenderun ve Manisa olmak üzere 4 üretim tesisinde faaliyetlerini sürdürüyor. Müşterilerinin ihtiyaç duyduğu çeliği hassas toleranslarda ebatlandırarak güvenle stokluyor. Ürünleri istenilen kalite ve ebatlarda, özel sipariş ve teslim şartlarıyla istenilen adrese tam zamanında ulaştıran Ersem, otomotiv ve beyaz eşya başta olmak üzere genel makine ve imalat, ısı, elektrik elektronik gibi sanayinin birçok kolunda yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren firmalara üst standartlarda hizmet sağlıyor.

Erdemir kalitesi ve güvencesi ile müşterilerine özel çözümler sunuyor
Müşterilerine Erdemir kalitesi ve güvencesini proaktif bir yaklaşımla sunan Ersem, satış öncesi ve sonrasında teknik destek, stoktan anında satış ve teslimat, elektronik sipariş/stok takibi, lojistik destek, küçük hacimlerde ve farklı çeşitlerde sipariş kabulü gibi pek çok alanda ülkemiz sanayine değer katıyor. Tedarik zinciri yönetimindeki uzmanlığı ile de müşterilerinin tesis, makine, işgücü gibi kaynaklardan tasarruf etmelerine imkân veriyor.

Ersem, çelik servis merkezi hizmetlerinde ebatlamanın yanı sıra bir lojistik merkezi olarak da hizmet veriyor. Bölgesel olarak yapılandırdığı satış pazarlama birimlerinin yaptığı müşteri ziyaretleriyle müşteri beklentilerini iyi analiz eden Ersem, en önemlisi de Erdemir sinerjisinden faydalanarak, sektörde tercih edilen bir tedarikçi olmaya devam ediyor.

Erdemir’i bir çelik tedarikçisi olmanın ötesine taşıyan Ersem, müşterilerinin nihai kullanımına yönelik ihtiyaçlarına hızlı ve yüksek teknolojiye sahip çözümler sunan, ihtiyaç duydukları etkin hizmetleri sağlayan bir çözüm ortağı haline getirdi. 2020 yılında müşterilerinin işlenmiş malzeme ihtiyaçlarını karşılamada da başarılı bir performans sergiledi. 2021 yılında da sanayiye en üst seviyede hizmet vermeyi hedefleyen Ersem, tüm işletmelerinin operasyon kabiliyetlerini ve üretim kalitesini artıracak, yatırımlarını sürdürecek ve yeni iş modelleri geliştirerek hizmetlerini farklılaştırmaya devam edecek.

Ersem, 4 tesisiyle sanayicinin yanı başında
Türkiye’nin tek entegre yassı çelik üreticisi Erdemir tarafından 2 Ekim 2001 yılında kurulan ve bu yıl kuruluşunun 20. yılını kutlayan Ersem, yıllık 150 bin ton kapasiteli soğuk dilme ve 100 bin ton kapasiteli boy kesme hattı ile Gebze’de, 700 bin ton kapasiteli sıcak boy kesme ve 200 bin ton kapasiteli sıcak dilme hattı ile İskenderun’da, 100 bin ton kapasiteli çoklu boy kesme, 100 bin ton kapasiteli açılı boy kesme, 150 bin ton kapasiteli sıcak dilme, 150 bin ton kapasiteli soğuk dilme ve 150 bin ton kapasiteli sıcak boy kesme hatları ile Ereğli’de, 150 bin ton soğuk dilme kapasitesiyle Manisa’da müşterilerinin beklentilerini karşılıyor.

Ersem, sanayinin yoğun olduğu Gebze, Ereğli, İskenderun ve Manisa’daki 4 tesisinde, 3 soğuk, 2 sıcak dilme, 4 sıcak boy kesme, 1 soğuk boy kesme, 1 soğuk açılı boy kesme ve 1 soğuk çoklu boy kesme hatları ile 20 yıldır Türkiye sanayine hizmet vermeyi sürdürüyor.

Müşteriye özel kaliteli çeliğin adresi Ersem 20 yaşında Müşteriye özel kaliteli çeliğin adresi Ersem 20 yaşında Müşteriye özel kaliteli çeliğin adresi Ersem 20 yaşında Müşteriye özel kaliteli çeliğin adresi Ersem 20 yaşında Müşteriye özel kaliteli çeliğin adresi Ersem 20 yaşında Müşteriye özel kaliteli çeliğin adresi Ersem 20 yaşında

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.