Yılın Ahisi Behzat Usta Gelecek Kuşaklara Yatırım Yapıyor

Türkiye genelinde Yaşattığınız Bu gurur Bize Yeter

Türkiye genelinde Hatay’a bir ilk yaşatan ve yılın ahisi seçilen Behzat Böke oğlu Sezer Böke ile birlikte HESOB Başkan Vekili, İskenderun Esnaf Odaları Başkanı ve İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın’ı ziyaret ettiler.

Yılın Ahisi Behzat Böke Erol Akın’ı Ziyaret Etti
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Erol Akın; “Ahi Evran’ın 850.doğum yılı olması münasebetiyle UNESCO tarafından 2021 yılının Ahi Evran yılı olarak ilan edilen tarihte Hatay ilimiz İskenderun ilçemizden yılın Türkiye ahisi seçilerek bizleri onurlandıran mobilya oyma ve rölyef ustası Behzat Böke ustamız ve arkasından gelen yeni kuşak oğlu Sezer Böke kardeşimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Bu mesleğin kuşaktan kuşağa devam etmesini diliyorum” dedi.
Türkiye Ahisi seçilerek Hatay halkını onurlandıran mobilya oyma ve rölyef ustası Behzat Böke ise, “İşimizi ve sanatımızı seviyoruz. Oğlumla birlikte mesleğimizi en iyi şekilde yapmak için çaba sarf ediyoruz. Her işte olduğu gibi bizim işimizde de doğruluk, disiplin önce gelir” dedi.

Yılın Ahisi Behzat Usta Gelecek Kuşaklara Yatırım Yapıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.