DAHA SAĞLIKLI BİR HAYAT İÇİN SİVİL GÖZETİM

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında, “İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Geliştirilmesi Projesi 3.Faz Hatay Tecrübe Paylaşımı Toplantısı” kapsamındaki İskenderun Çalıştayı gerçekleştirildi.

21 Eylül 2021 günü İskenderun Ramada Otel Balo Salonu’nda Kaymakam İskender Yönden’in riyasetinde, UNDP Proje Uzmanı Dr. Sevcan Kılınç Akıncı moderatörlüğünde, ilgili ve yetkili kurum / kuruluşlarımızın amirlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda; yerel güvenlik konuları ele alınarak, kurum bazında yapılan çalışmalar ve tecrübe paylaşımlarının akabinde suç ve suçluların önlenmesine dair teknik ve kurumsal işbirliği ve koordinasyonu pekiştirmek, kaynak verileri arttırmak ve çok yönlü irtibat sağlamak v.b. toplumsal çözüm hedeflerine odaklanarak detaylı bir istişare yapıldı.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen şeffaf katılımcı toplum odaklı bir sivil gözetim oluşturulması hedeflenen proje genişletilerek devam etmektedir.

DAHA SAĞLIKLI BİR HAYAT İÇİN SİVİL GÖZETİM DAHA SAĞLIKLI BİR HAYAT İÇİN SİVİL GÖZETİM

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.