İSKENDERUN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN LOKAL MÜJDESİ

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal’ın organize ettiği ve birlik beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen muhteşem kahvaltı Nazende Restaurant’ta gerçekleşti.
Yüksek katılımla gerçekleşen kahvaltıda Beşiktaş marşı hep birlikte söylendi. Başkan Uysal, derneğe ait lokalin müjdesini de verdi.
İskenderun Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda Siyah-Beyazlı kulübe gönül verenler buluştu.
İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal konuşmasında, “Bildiğiniz gibi derneğimiz 2003 yılında bölgede 3 büyük kulüp içerisinde kurulan ilk dernek olarak yaklaşık 10 yıl boyunca kesintisiz olarak faaliyetlerine devam etti.
Bu süre içerisinde bir çok ciddi faaliyete imza atarak şehrimizin elit ve aktif deneklerinden biri olarak anıldı . Ancak özellikle şehrin İskenderunspor özlemini gidermek adına dernek olarak 2010-2013 yıllarında İskenderunspor’u yeniden profesyonel liglere kazandırma mücadelemiz bu özlemi o dönemde gidermemize rağmen bizleri yönetim olarak çok yıprattı. Bu durum haliyle dernek faaliyetlerimizi 2013’ten sonra sekteye uğrattı.

‘ŞUBELER OLUŞTURACAĞIZ’

Geçen sezon kazanılan anlamlı şampiyonluk sonrası özellikle genç jenerasyondan arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucu Derneği yeniden aktif hale getirmeye karar verdik ve ilk etapta oluşturduğumuz geçici bir yönetimle yeniden üye kayıtlarına başladık.
Dernek lokalimizi de yeniden aktif hale getirmek için çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Şehit Pamir Caddesi üzerinde çarşı merkezinde kiraladığımız yer çok kısa bir süre sonra üyelerimizin hizmetine açılacaktır . Önümüzdeki süreçte inşallah Karaağaç bölgemizde ve Denizciler bölgemizde de şubeler oluşturup, yeni dernek lokalleri de açmayı planlıyoruz.
Dernek lokalimizde maç yayınları izlenebileceği gibi , hafta içleri gün içerisinde de hizmete açık olacaktır. Lokalin, çocuklarımızın doğum günü partilerini, hanımların gün toplantılarını yapabileceği bir mekan olarak da bilinmesini arzu ediyoruz.

‘SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ OLACAK’

Sözlerimi bitirmeden önce, önemli bir hususun da altını çizmek istiyorum; derneğimizin sadece maçları izlemek, şampiyonluk kutlama organizasyonu yapmak amacıyla çalışan bir dernek olarak anılmasını değil , ihtiyaç sahibi başarılı öğrenci kardeşlerimize burs sağlama, yaşlılarımızın ihtiyaçlarına cevap verme ve aklınıza gelebilecek birçok benzeri faaliyetlerle de SOSYAL HAYATA dokunabilen bir dernek olarak anılmasını arzu ettiğimizi belirtiyor hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.
Yeniden oluşturulan genç ve dinamik yönetim kadrosuyla İskenderun Beşiktaşlılar Derneğinin önümüzdeki günlerde de ses getiren etkinlikler düzenlemesi bekleniyor.

İSKENDERUN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN LOKAL MÜJDESİ İSKENDERUN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN LOKAL MÜJDESİ İSKENDERUN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN LOKAL MÜJDESİ İSKENDERUN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN LOKAL MÜJDESİ İSKENDERUN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN LOKAL MÜJDESİ İSKENDERUN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN LOKAL MÜJDESİ İSKENDERUN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN LOKAL MÜJDESİ İSKENDERUN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN LOKAL MÜJDESİ

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.