Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Velilere Yönelik Faydalı Seminerler Devam Ediyor

Türkoğlu, “Yeni Eğitim Öğretim Yılında Seminerlerimiz Devam Edecek”
2021-2022 Yılına merhaba diyen Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında eğitim seminerleri devam ediyor.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları tarafından Doç .Dr.Mehmet Palancı tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında ‘Mutlu ve Başarılı Çocuk Büyütmenin Psikoloji’ hakkında velilere yönelik semineri verildi. Veliler de seminere yoğun ilgi gösterdiler.
Seminer öncesi konuşma yapan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu; “Yeni Eğitim Öğretim yılımızın, çocuklarımıza ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte bu eğitim döneminde de birlikte olacağız ve çocuklarımızın sağlıklı eğitim için el birliği ile çalışacağız. Yıl boyunca pek çok eğitimlerimiz olacak, değerli uzman hocalarımız olacak ve seminerlerimiz devam edecektir. Bu gün de çok değerli hocam Doç.Dr.Mehmet Palancı hocamız aramızda ve sizlere “Mutlu ve Başarılı Çocuk Büyütmenin Psikoloji’ hakkında faydalı bilgiler verecektir. Seminerin hayırlı geçmesini diliyorum” dedi.

Seminere konuşmacı olarak katılan ve velilere oldukça faydalı bilgiler veren Doç.Dr.Mehmet Palancı ise; “Mutlu ve Başarılı Çocuk Büyütmenin Psikoloji’ hakkında Pamuk Öğrenci velilerini aydınlattı.
Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER Başkanı Levent Erdem de seminere katılarak, emeği geçenlere teşekkür etti.
Seminere katılan veliler ise; “Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarına çocuklarımızı gönderdiğimiz için çok memnunuz. Burada aile ortamında hem çocuklarımız hem de bizler eğitimlerden istifade ediyor, kendimizi geliştiriyoruz. Teşekkür ediyoruz” dediler.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Velilere Yönelik Faydalı Seminerler Devam Ediyor Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Velilere Yönelik Faydalı Seminerler Devam Ediyor Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Velilere Yönelik Faydalı Seminerler Devam Ediyor Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Velilere Yönelik Faydalı Seminerler Devam Ediyor Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Velilere Yönelik Faydalı Seminerler Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.