Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Öğrenci ve Velilere Yönelik Seminerlere Hız Verdi

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılında Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Öğrenci ve Velilere Yönelik Seminerlere Hız Verdi.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları tarafından öğretmen ve öğrencilere yönelik Doç .Dr.Mehmet Palancı tarafından mutlu çocuk büyütmenin psikoloji hakkında aile semineri verildi.
Doç.Dr.Mehmet Palancı eğitiminde sağlıklı ve mutlu bir eğitim ve öğretim yılı İçin Persona360 ile kişilik analizi ve mizaç tanıma adı altında hizmet içi eğitimleri neşe içerisinde geçti.
Doç.Dr.Mehmet Palancı eğitiminde, “Çocuklarımızın mizaç özelliklerine göre doğal davranmamız gerekir. Onlara duyarlı olmaları yönünde fazla yükleme hassas olmak yerine hassaslaşmayı öğretir. Sonuçta fedakar olmayı zorunluluk gibi yaşamaya başlar. Çocuklarımızda başarı genelde bir kişilik özelliğidir. Yalnız doğru içsel motivasyonla kaliteli ve sürekli kılınabilir. Aile, okul ve öğretmen ekosistemine düşen en önemli sorumluluk ise bu süreci çocuğun parmak izine göre doğru basamaklandırmaktır” dedi.
Oldukça keyifli geçen eğitim hakkında görüşlerini açıklayan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu ise, “Bu yıl pandemisiz, sağlıkla yüz yüze eğitimlerimize aralıksız devam etmeyi hedefliyoruz. Her zaman söylüyoruz, yaşayarak ve öğrenerek yüz yüze göz göze eğitim çocuklarımızın ufuk dünyasını geliştirir. Bizlerde her fırsatta çocuklarımıza eğitim öğretimin yanı sıra uzman kişileri de getirerek, eğitim ve seminerler düzenliyoruz. Bu seminerlerimizde öğrenci öğretmenlerimizin yanı sıra velilerimize yönelik de seminerlerimiz olacak” dedi.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Öğrenci ve Velilere Yönelik Seminerlere Hız Verdi Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Öğrenci ve Velilere Yönelik Seminerlere Hız Verdi Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Öğrenci ve Velilere Yönelik Seminerlere Hız Verdi Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Öğrenci ve Velilere Yönelik Seminerlere Hız Verdi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.