İskenderunspor Başkanı Hakan BOLAT’dan Önemli Açıklama

İskenderunspor Başkanı Hakan BOLAT Hacettepe maçı sonrası resmi facebook hesabından açıklama yayınladı: 

Bugün itibariyle Sn. Raymond Makzume’nin neden istifa ettiğini çok daha iyi anladım. Birlik ve beraberliğe belki de en çok ihtiyaç duyduğumuz şu süreçte yaşanılan bazı olaylar şahsımı ciddi manada üzmüştür.
Öncelikle Hacettepe maçında kötü oynadığımızı kabul ederek, açıklamamı sizlerle paylaşmıştım.
Ancak belki de herkesin ‘pas’ geçtiği bazı noktaları paylaşmak istiyorum.
– En güvendiğimiz taraftar topluluğu, stat dışarısında kalan arkadaşlarını sebep göstererek stadı terk etti. Bu kabul edilebilir bir durum değil.
-Her ne kadar iyi niyetli olmaya çalışsakta, hakemin yanlış kararları bizim oyundan düşmemize sebep oldu. (Lehimize verilmeyen penaltı – Haksız kırmızı kart ve rakibin ofsayttan bulduğu gol)
– Ve üzülerek belirtmek istiyorum ki; maç akşamı taraftar tesisleri bastı.
Şimdi sizlere soruyorum. İskenderunspor’a 1 bardak dahi su vermemiş insanlar, nasıl oldu da en koyu taraftar oldu. Hangi düşünce ile bizi çirkin ve mesnetsiz ifadeler ile suçlamaya kalktılar. Hep iyi günde mi beraberiz, insan sarfettiği sözden utanmaz mı?
Bize gönülden her şekilde destek veren insanlar var ki onlara sonsuz teşekkür ediyorum.
Bir süre sosyal medya kullanmama kararı aldım. Kalbimiz kırık.
Ama şunu belirtmek isterim ki bizim yanımızda çok büyük ve gerçek bir taraftar kitlesi var. Onlar bizim edebi dostlarımızdır. İyi ki varsınız iyi ki yanımızdasınız. Ben ekibime sonuna kadar güveniyorum. Kimse kendi kendine hesaplar yapmasın.
Biz bu yolda Allah’ın izniyle Şampiyon olacağız. Dostlarımızı üzmeyip, düşmanları sevindirmeyeceğiz. Bu mücadelemizde yanımızda olmayanlar, yarınki zaferlerde yer alamayacaklar. Bizler; güzel insanlarla beraber güzel günler göreceğiz. Sendeleyeceğiz ama asla düşmeyeceğiz. Sevgi ve Saygılarımla.
Hakan BOLAT
İskenderunspor A.Ş. Başkanı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.