Yılın Ahisi seçilen Esnaf Behzat Böke Esnaf Oda Başkanları ile Birlikte Kaymakam Yönden ve Belediye Başkanı Tosyalı’yı Makamında Ziyaret Etti

Yılın Ahisi seçilen Esnaf Behzat Böke Esnaf Oda Başkanları ile Birlikte Kaymakam Yönden ve Belediye Başkanı Tosyalı’yı Makamında Ziyaret Etti.
Kaftanını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Giydirecek
Ahi Evran’ın doğumunun 850. Yılı olarak ilan edilen 2021 Ahi Evran yılında Hatay’da ahşap oymacılığı zanaatını sanata dönüştüren İskenderunlu oyma sanatçısı Behzat Böke Türkiye’nin ahisi seçildi.
Türkiye’nin Ahisi seçilen İskenderunlu ahşap oyma sanatçısı Behzat Böke, Yarın (16 Eylül)’de Kırşehir’de düzenlenecek olan törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ahilik kaftanı giydirilecek.
HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Başkan vekili ve İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Erol Akın ve Esnaf Oda Başkanları İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ettiler.
İskenderun’a böylesine anlamlı bir gururu ve onuru yaşatarak Yılın Ahisi seçilen Esnaf Behzat Bökeye ye HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’e HESOB Başkan Vekili Erol Akın’a Kaymakam Yönden ve Belediye Başkanı Tosyalı tebriklerini ilettiler.

Yılın Ahisi seçilen Esnaf Behzat Böke Esnaf Oda Başkanları ile Birlikte Kaymakam Yönden ve Belediye Başkanı Tosyalı’yı Makamında Ziyaret Etti Yılın Ahisi seçilen Esnaf Behzat Böke Esnaf Oda Başkanları ile Birlikte Kaymakam Yönden ve Belediye Başkanı Tosyalı’yı Makamında Ziyaret Etti Yılın Ahisi seçilen Esnaf Behzat Böke Esnaf Oda Başkanları ile Birlikte Kaymakam Yönden ve Belediye Başkanı Tosyalı’yı Makamında Ziyaret Etti Yılın Ahisi seçilen Esnaf Behzat Böke Esnaf Oda Başkanları ile Birlikte Kaymakam Yönden ve Belediye Başkanı Tosyalı’yı Makamında Ziyaret Etti

Önceki İçerikBaştuğ’da Önemli Zirve
Sonraki İçerikHatay’da Baş Pehlivanın Torunları da Dedeleri Gibi Meydanları Titretiyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.