İTSO Üyelerine Tarımsal Hibelerle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik Tarımsal Hibe programları ile alakalı tanıtım toplantısı düzenlendi.
Toplantıda, Yatırım Danışmanı Atakan Şahin ve Arsuz İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Kenan Reyhandalı, katılımcılara hibe programları ile ilgili bilgiler verdiler.
Yatırım Danışmanı Atakan Şahin, bölgemizde yatırımı yapmak isteyen İTSO üyelerine yönelik hibe programlarının yer aldığına dikkat çekti.
Bilgilendirme toplantısında;
-Katılım öncesi mali yardım programları (İPARD)
-Kırsal Kalkınma Yatırımları Destek Programı (KKYDP) hakkında detaylı bilgiler verildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik Tarımsal Hibe programları ile alakalı tanıtım toplantısına, İTSO Başkan Yardımcısı Mahir Taner, Meclis Üyesi Ali Çitanak, Veteriner Hekim Esat Kesin ve İTSO üyeleri katıldılar.

İTSO Üyelerine Tarımsal Hibelerle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı İTSO Üyelerine Tarımsal Hibelerle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı İTSO Üyelerine Tarımsal Hibelerle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Önceki İçerikMAVİ-BEYAZLILAR TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU
Sonraki İçerikMEZARLIKLARA BÜYÜKŞEHİR ELİ DEĞİYOR
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.