Turuncu-Mavili ekibin Kulüp Başkan Hakan Bolat, Birlik Olma, Takıma Sahip çıkma Zamanı!

İskenderunspor’un fanatiği olduğunu, çocukluk günlerini dün gibi hatırladığını kaydeden Turuncu-Mavili ekibin Kulüp Başkan Hakan Bolat, dobra-dobra konuştu..

Birlik Olma, Takıma Sahip çıkma Zamanı!

Kulübün tesislerinde ilk basın mensuplarıyla buluşan ve toplantı düzenleyen İskenderunspor A.Ş. Başkanı Hakan Bolat, İskenderunspor fanatiği olduğunu ve çocukluk günlerini dün gibi hatırladığını ifade ederek, gönül verdiği bu takımı birinci lige çıkartmanın en büyük isteği ve hedefi olduğunu söyledi.
Açıklamalarında, dört ay önce kulübü aldığında o zaman verdiği tesisleşme ve transferlerle ilgili sözlerini bir-bir yerine getirdiğini belirten Başkan Hakan Bolat; “Kimse bana inanmadı! ‘Riekerink üçüncü lig takımına mı gelecek?’ dediler. Biz sözümüzde durduk, Galatasaray’ın eski çalıştırıcısı Jan Olde Riekerink’le kulüp üst yöneticisi (CEO) olarak anlaştık. Sneijder’i yetiştiren Jan Olde Riekerink bugün İskenderunspor Tesislerinde gençleri izliyor, onlarla sohbet ediyor. Şuanda bu çocuklar bile ‘Beni Riekerink izledi’ heyecanı içerisinde” diye konuştu.
Birinci Lige Çıkma Hedefindeyiz
Tecrübeli Teknik Adam Ümit Karan ile önce ikinci lige ardından birinci lige çıkmayı hedeflediklerinin de altını çizen Bolat; “Altyapıya söylediğimiz gibi önem verdik ve Birinci lige çıkacak bir takım kadrosu ile altyapımızı sağlam kurma çabası içerisinde olduk. Tesislerimizi de kurduk. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın destekleri ile bugün burada kulübün kendi sahası ve kondisyon salonu ile yatacak yerleri var” şeklinde konuştu.
Bugün Varız Yarın Yokuz
İskenderunspor’un geçmişte şaşalı dönemleri olduğunu ama kalıcı olmadığını bunun için aynı hataları yapmamak için çok iyi analiz yaptıklarını vurgulayan Başkan Bolat; “Ben İskenderun sevdalısı olarak tesislerden tutun, kulübü daha ileri noktaya getirecek yatırımlar yapıyorum. Yarın geçmişte yaşananlar olmasın diye İskenderunspor Derneğini kurduk. Bütün amacım kalıcı bir şeyler yapmak. Bu kentin iş adamından, esnafına, sokaktaki vatandaştan evde oturan herkesin takıma sahiplenmesini sağlamak! Biz tek başımıza bir şeyleri bir yere kadar getirebiliriz. Herkesin sahiplenmesini istiyoruz” dedi.
Dedikodular Beni Üzüyor
Turuncu-Mavili takımın Başkanı Hakan Bolat, kimseden bir şey istemediğini bugüne kadar hep bir sevda uğruna bu kente yatırım yaptığına da vurgu yaparak; “Bu benim için gönül işidir! Taşın altına elimi koymuş biriyim. Benim politika ile işim yok. Bunları duyunca üzülüyorum. Birlik olma zamanı. Altyapı için destek istiyorum. Takıma sahip çıkalım maçlara gelelim. Dernek üzerinden satışa çıkacak ürünlerden alalım. Stada reklam, formaya reklam verelim” şeklinde açıklamalarda bulundu.
En Büyük Projemiz Futbol Akademisi
Hatay Büyükşehir Belediyesinden yer istediklerini bunun için Nardüzü Bölgesinde, içerisinde sahanın da bulunduğu yerin kendilerine tahsis edilmesiyle birlikte, içerisinde sahaların yanı sıra Futbol Lisesi bulunacak bir projelerinin olduğunu aktaran Başkan Bolat; “Bu lisede, bölgemizdeki sporcu potansiyeli olan gençleri bir araya getirerek, yabancı dilde eğitim vererek, sporcu yetiştireceğiz. Takımlarımızın altyapısı olacağı gibi başka kulüplere veya Avrupa kulüplerine gidebilecekler. İleriki dönemlerde, üniversite ile işbirliğine girerek Futbol Akademisini kurarak projeyi genişletmek amacındayız. Bunu ben tek başıma yapamam. İş adamlarımız başta olmak üzere herkes destek olmalı” şeklinde konuştu.

Turuncu-Mavili ekibin Kulüp Başkan Hakan Bolat, Birlik Olma, Takıma Sahip çıkma Zamanı!

Önceki İçerikEnderspor Mağazasında İskenderunsporun Ürünleri Sergileniyor
Sonraki İçerikAntalya Cezaevinden Kaçan Firari Şahıs Yakalandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.