Özyurt Ailesinin Destekleri İle Yapılan Sağlık Merkezinde Halk Şifa Bulacak

EMRE ASIM ÖZYURT ASM’ GÜLTEPE MAHALLESİNDE DUALARLA AÇILDI
GÜLTEPE SAKİNLERİ; “ÖZYURT AİLESİNDEN ALLAH RAZI OLSUN”
MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Hayırsever İş adamı Ali Özyurt’un, geçtiğimiz yıllarda vefat eden oğlu Emre Asım Özyurt adına İskenderun Gültepe Mahallesi’nde yaptırdığı Aile Sağlığı Merkezi Hatay valisi Rahmi Doğan’ın katılımıyla açıldı.
Gültepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılışa Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu , Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve çok sayıda davetli katıldı.
Ali Özyurt ile eşi Bilge Özyurt’un duygusal anlar yaşadıkları, açılışta konuşan Hatay Valisi Rahmi Doğan, merhum evladı adına Aile Sağlık Merkezi’ni 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlayan Ali Özyurt’a teşekkür ederek, binlerce insana şifa dağıtılmasına vesile olan Ali Özyurt ve eşi Bilge Özyurt’a plaket takdim etti.
Özyurt ailesi ve kardeşleri de açılışta hazır bulunurken, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Özyurt’da abisi Ali Özyurt ile birlikte Aile Sağlık Merkezinin açılış kurdelesini kesti.
Yapılan konuşmaların ardından açılışı yapılan Emre Asım Özyurt Aile Sağlığı Merkezi’nde verilecek hizmet hakkında bilgiler veren İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, merkezin tam donanımlı olarak hizmet vereceğini Vali Rahmi Doğan ve beraberindeki heyete aktardı.
Açılış sonrası Gültepe Mahallesinde yaşayan vatandaşlar ise Özyurt ailesine yapmışı oldukları hayırlı hayırlı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Allah sizlerden ve sizin gibi hayır seven iş insanlarımızdan razı olsun. Sizlerin sayesinde burada ailelerimiz ve çocuklarımız sağlık hizmeti görecekler. Allah devletimizden ve sizlerden razı olsun” dediler.

Özyurt Ailesinin Destekleri İle Yapılan Sağlık Merkezinde Halk Şifa Bulacak Özyurt Ailesinin Destekleri İle Yapılan Sağlık Merkezinde Halk Şifa Bulacak Özyurt Ailesinin Destekleri İle Yapılan Sağlık Merkezinde Halk Şifa Bulacak Özyurt Ailesinin Destekleri İle Yapılan Sağlık Merkezinde Halk Şifa Bulacak Özyurt Ailesinin Destekleri İle Yapılan Sağlık Merkezinde Halk Şifa Bulacak

Önceki İçerik6 Eylül İtibariyle Aşı Olmayana PCR testi zorunluluğu getirildi
Sonraki İçerikİskenderun
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.