Masa Başında Değil Sahada Mücadele Veriyoruz

ÖZÇELİK-İş Sendikası Şube Yönetimi işçilerle Karavana Yedi Sorunlarını Dinledi
“Masa Başında Değil Sahada Mücadele Veriyoruz”
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Şube Yöneticileri ile birlikte mesai saatlerinin büyük bir bölümünü masa başında değil sahada yer alıyorlar.
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, İsdemir Çelikhane yemekhanesinde emekçilerle bir araya gelirken, alın teri ile mücadele eden emekçilerin sorunlarını dinliyor çözüm yolları arıyor.
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Şube Yöneticileri, Yemek sonrası SDM müdürlüğü elektrik otomasyon başmühendisliğinde çalışanlar ile birlikte çay sohbetinde bulundular. Güngör ve ekibi, alın teri ile evlerine ekmek götüren emekçilere çalışmalarında başarılar diledi.

Masa Başında Değil Sahada Mücadele Veriyoruz Masa Başında Değil Sahada Mücadele Veriyoruz Masa Başında Değil Sahada Mücadele Veriyoruz Masa Başında Değil Sahada Mücadele Veriyoruz Masa Başında Değil Sahada Mücadele Veriyoruz

Önceki İçerikDASİFED’TE 4. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
Sonraki İçerikOKUL DÖNEMİNDE ÇOCUKLAR NASIL BESLENMELİ?
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.