KAYMAKAM SARI’DAN HGC’YE VADA ZİYARETİ

Hatay’ın Arsuz İlçesine geldiği günden bu yana uyguladığı projeleri ile tüm Hatay halkının gönlünde yer eden Kaymakam Musa Sarı, son açıklanan 2021 Ağustos ayı Mülki İdari Amirler Kararnamesi ile İzmir Kemalpaşa İlçesine atanmasının ardından HGC İskenderun Temsilciliğine veda ziyareti gerçekleştirdi.

HGC İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez ve üye gazeteciler tarafından karşılanan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, yıllarca birlikte omuz omuza çalıştık, bana daima destek oldunuz, hepinize teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

“Arsuz Kaymakamlığı yaptığı süre içerisindeki düşüncelerini ifade eden Sarı, Devletimiz sıcaklığını, şefkatini, güler yüzünü halkımıza göstermeye çalıştık. Kendimize, anamıza ve babamıza nasıl davranılmasını istiyorsak vatandaşımıza da o şekilde davranıp gönüllerini almaya çalıştık. Yol yaparız, bina yaparız ama en uzaktaki bir yetimi, bir öksüzü ya da bir garibi unutursak bu yaptıklarımızın hiçbir önemi kalmaz.
Önemli olan da görev yaptığınız yerden ayrıldıktan sonra gönüllere girmiş olarak hatırlanmaktır”. Sözlerine dikkat çekti.

KAYMAKAM SARI’DAN HGC’YE VADA ZİYARETİ KAYMAKAM SARI’DAN HGC’YE VADA ZİYARETİ

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.