ARSUZ’DAN BİR İLK

Arsuz Belediyesi Spor Şenlikler kapsamında, çeşitli branşlarda gerçekleştirilen turnuvaların şampiyonları belli oluyor.
Arsuz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Spor Şenlikleri bu yıl renkli anlara sahne oldu. Çeşitli branşlarda, onlarca takım ve 1478 sporcu ile başlayan turnuvaların bir kısmı sona erdi. Gülcihan plajında gerçekleştirilen Plaj Voleybolu’nda, 8 kategoride yapılan turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven takdim etti. Katılımın fazla olmasından duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Güven, “ Özellikle normalleşme sürecinde çocuklarımız ve gençlerimiz adına bu şenlikleri düzenledik. Onların yaklaşık 15-16 aydır spordan uzak durduklarını biliyoruz. Bu yıl 5 farklı alanda, 6 ayrı noktada ve toplam 1478 sporcunun katılımıyla bu şenlikleri gerçekleştiriyoruz. Ama inşallah önümüzdeki yıllarda, daha da genişleterek farklı branşları da katacağız,” ifadelerini kullandı.
Karaağaç Halk Plajında gerçekleşen ve İzmir’den sonra 20 Yaş altı kategorisinde ilk plaj futbol turnuvasını gerçekleştiren Arsuz, bu alanda ilk ilçe olma özelliğini de taşıdı. Plaj Futbolunun iki kategoride gerçekleşen müsabakalarda, Büyük kategoride Euromar, 20 yaş altı kategoride ise Yıldev Madencilik şampiyonluğu göğüsleyen takımlar oldu. Kupa Törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün katılarak, şampiyon olan takıma kupasını takdim etti.
Son dönemlerde ilgi odağı haline gelen Ayak tenisi, Hatay’da, Tenis federasyonu ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen ilk Ayak Tenisi Turnuvası olma özelliğini taşıyor. Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Cevat Aydemir’in katıldığı Kupa töreninde Kızıl Körfez takımı şampiyonluğa erişerek, bu alanda Hatay’da ilk şampiyon olan takım oldu.

ARSUZ’DAN BİR İLK ARSUZ’DAN BİR İLK ARSUZ’DAN BİR İLK ARSUZ’DAN BİR İLK ARSUZ’DAN BİR İLK

Önceki İçerikYassı Matem Aşure Lokması etkinliği
Sonraki İçerikİTSO’nun da Ortağı Olduğu Güvenli İş Güveli Gelecek Projesi Eğitimleri Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.