TÜRK EĞİTİM-SEN YENİ YERİNDE KALDIĞI YERDEN DEVAM

Başkan Yavuz, “Bekliyoruz”
Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şubesi yeni yerinde sendika üyelerine daha modern bir binada hizmet vermeye başladı.
Eğitimcilerin hak ve hukukun koruma yolunda yönetim ve üyeleri ile birlikte özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şubesinin Başkanı Yavuz Selim Yanık, “Sendika olarak yeni hizmet binamıza taşındık. Bu binanın Şubemize, kazandırılmasında emeği olan başta vefakâr, cefakar, inanmış kıymetli üyelerimiz olmak üzere Genel Başkanımız Sayın Talip Geylan ‘a Genel Başkan Yardımcılarımız Seyit Ali Kaplan Musa Akkaş Mehmet Yaşar Şahin Doğan Selahattin Dolgun Cengiz Kocakaplan Fuat Yiğit Başkanlarıma, Şube Yöneticilerimize, Şube Kurullarımıza, İlçe Temsilcilerimize ve yönetimlerine, İskenderun Teknik Üniversitesi Temsilciliği Yönetimine, bu ailenin temelini atıp bize teslim eden emekli üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum.
Resmi olarak açılışını yaşanan pandemi nedeniyle ileri bir tarihte yapacağımız hizmet binamız Çay Mah. 47. Sokak Yılmazlar İş Merkezi 4. Kat İskenderun adresinde bulunmaktadır. Artık bu adresteyiz tüm dostları bekleriz” dedi.

TÜRK EĞİTİM-SEN YENİ YERİNDE KALDIĞI YERDEN DEVAM TÜRK EĞİTİM-SEN YENİ YERİNDE KALDIĞI YERDEN DEVAM TÜRK EĞİTİM-SEN YENİ YERİNDE KALDIĞI YERDEN DEVAM TÜRK EĞİTİM-SEN YENİ YERİNDE KALDIĞI YERDEN DEVAM TÜRK EĞİTİM-SEN YENİ YERİNDE KALDIĞI YERDEN DEVAM TÜRK EĞİTİM-SEN YENİ YERİNDE KALDIĞI YERDEN DEVAM

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.