İTSO’nun da Ortağı Olduğu Güvenli İş Güvenli Gelecek Projesi Eğitimleri Başladı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının da ortağı olduğu “Güvenli İş Güvenli Gelecek (Safe Job, Safe Future) isimli AB Hibe projesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri başladı.
İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Programı kapsamında İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi ortaklığında yürütülen Güvenli İş Güvenli Gelecek (Safe Job, Safe Future) isimli AB Hibe projesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde başladı.
Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Ekinciler A.Ş. çalışanlarının bulunduğu 30 kişilik ilk grup OSB eğitim salonunda eğitime katıldı.
Eğitimciler içerisinde İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Hakan DEMİR ve İskenderun Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Nasreddin TAÇYILDIZ yer aldı. Sanal gerçeklik ortamı teknolojisi kullanılarak uygulamaların yapılacağı eğitimler 4 gün sürecek. Bir çok farklı işletmeden katılımcılar ile toplam 10 grup halinde yapılacak eğitimler Eylül Ayı sonuna kadar devam edecek.
Eğitim açılış konuşmasını yapan İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf YILDIRIM tüm katılımcılara başarılar dileyerek projenin iş sağlığı ve güvenliği kültürünün yaygınlaşmasında bölgemize katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti.
Proje Koordinatörü Kerem DEVECİ proje hakkında bilgilendirme konuşması gerçekleştirdi.

İTSO’nun da Ortağı Olduğu Güvenli İş Güvenli Gelecek Projesi Eğitimleri Başladı İTSO’nun da Ortağı Olduğu Güvenli İş Güvenli Gelecek Projesi Eğitimleri Başladı İTSO’nun da Ortağı Olduğu Güvenli İş Güvenli Gelecek Projesi Eğitimleri Başladı İTSO’nun da Ortağı Olduğu Güvenli İş Güvenli Gelecek Projesi Eğitimleri Başladı

Önceki İçerikTOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Anlamlı Ziyaret
Sonraki İçerikArsuz, Belen ve Payas’da Elektrik Kesintisi Meydana Gelecek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.