İskenderun Belediyesi Zabıtası Denetimlerine Devam Ediyor

Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri kent genelinde denetimlerine devam ediyor.
İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeler doğrultusunda sosyal mesafe,maske ve hijyen denetimleri gerçekleştiren Ekipler, rutin olarak gıda işletmeleri ve üretim tesislerinde hijyen denetimi,İlçe içerisinde kaldırım işgali denetimi,ilçe genelinde devam eden yol çalışmalarının güvenli gerçekleşebilmesi için yol kontrol ve trafik denetimi ile vatandaşların yoğun olarak bulunduğu semt pazarlarındaki sosyal mesafe ve maske denetimlerini sürdürüyorlar.
İzinsiz bölgelere yerlere afiş asanlar, dilenciler, izinsiz bölgelere hafriyat dökenler ve seyyar satılar konusunda denetimler yapan zabıta ekipleri gerekli uyarı ve yasal işlemleri yapmaya devam ediyor.

İskenderun Belediyesi Zabıtası Denetimlerine Devam Ediyor İskenderun Belediyesi Zabıtası Denetimlerine Devam Ediyor İskenderun Belediyesi Zabıtası Denetimlerine Devam Ediyor İskenderun Belediyesi Zabıtası Denetimlerine Devam Ediyor İskenderun Belediyesi Zabıtası Denetimlerine Devam Ediyor

Önceki İçerikHBB ASİ NEHRİ’NDEKİ KATI ATIK VE SU SÜMBÜLLERİNİ TEMİZLİYOR
Sonraki İçerikİçişleri Bakanı Süleyman Soylu ,Hatay’a 7 milyon lira destek sağlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.