GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Hatay Şube Başkanı Ahmet Ayaz Beyzade Fm Tv’ye konuk oldu.

Serkan Uğraş’ın sunduğu “Haftanın Dosyası” programında konuşan Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Hatay Şube Başkanı Ahmet Ayaz gazilerimizin taleplerini çözmek için çalışmalarımızı görüşmelerimizi sürdürüyoruz” dedi.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE NE KADAR MİNNET DUYSAK AZDIR

Şehitler ve gaziler bizim kutsalımızdır diyen Başkan Ahmet Ayaz, “Onlara çok şey borçluyuz. Tüm insanımız milletimiz bu konuya özen gösteriyor saygı gösteriyor bu konuda hassas olmamız, onları unutmamak önemli. Çünkü bugün burada bu konuşmayı yapabiliyorsak ve akşam istediğimiz saatte uyuyabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.
Bir insanın normal şartlarda gece kalkıp su içmesi 3,5 saniyesini alır, ama iki ayağı veya bir ayağı protezli olan gazimiz sadece su içmek için 15 dakikasını ayırmak durumda. O yüzden ne kadar minnet duysak azdır” diye konuştu.

HATAY’A BİR MÜJDEMİZ OLACAK

Ayaz, konuşmasının sonunda bir müjdeden bahsederek, “Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Genel merkezimizin Hatay gazi ve şehit ailelerimiz için bir projesi var, tamamlandığında yakın süreçte bunu duyuracağız” ifadelerini kullandı.

GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.