ARSUZ’DA “ENGELSİZ” BULUŞMA

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediyesi tarafından organize edilen ‘Engelliler Kaynaşma ve Dayanışma Kahvaltısı’na katıldı.
Arsuz Belediyesi tarafından düzenlenen, Engelsiz Arsuz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Defne Engelliler Derneği, Reyhanlı Engelliler Derneği üyelerinin katılım gösterdiği, ‘Engelliler Kaynaşma ve Dayanışma Kahvaltısı’ Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Belediye Başkan Yardımcıları, Dernek Başkanları ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
Engelleri aşan insanların ayrı bir değer olduğunu belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Burada sizleri Arsuz’da ağırlamak tabiki ayrı bir mutluluk. Ama şunu belirtmek istiyorum ki siz engelleri aşan insanlar olarak ayrı bir değersiniz, alkışlanacak insanlarsınız. Önemli olan basiti yapmak değil engelleri aşmaktır. Bu nedenle sizlerde aşıyorsunuz. Çok fazla bir şey söylemeyeceğim ama hepimizin görevi belediye olmak üzere, belediye başkanı ve tüm halkımızın görevi bu insanlara yaşamı daha iyi daha kaliteli kılmak olabilmelidir ki çabamız bununla ilgili. Derneklerle, okullarla dayanışma içerisindeyiz. Okul müdürümüzün buradan ayrıldığına üzülüyorum. Bir şeyler yapabilmek için hakikaten çok çabaladı. Arsuz’a katkısının olduğuna inanıyorum. Tüm emekleri için ona da teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarımızı selamlıyor, afiyet olsun diyorum,” ifadelerini kullandı.
“İnşallah daha erişilebilir bir Arsuz yaratacaklar bize”
Engelsiz Arsuz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı serhat Gökpınar, “Öncelikle bugünün planlanmasında bizlere destek olan emeği geçen ve bugüne sponsor olan Belediye Başkanımız Asaf Güven’e çok teşekkür ederim. Bu kadar engelli insanlara destek olan insanları bir arada görmek güzel yarınlar için mutluluk verici. Engelli bireyler için çırpınan insanlar da var. Bizler Engelsiz Arsuz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak her zaman engelli bireyleri daha güzel daha eşit ve daha adil bir dünyada aktif bir şekilde kalabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tabiki de belediyemizin katkılarıyla daha erişilebilir bir Arsuz’a kavuşacağız. Daha önceden Başkanımızdan da Özgür başkanımızdan da bunun sözünü aldık. İnşallah daha erişilebilir bir Arsuz yaratacaklar bize,” şeklinde konuştu.

ARSUZ’DA “ENGELSİZ” BULUŞMA ARSUZ’DA “ENGELSİZ” BULUŞMA ARSUZ’DA “ENGELSİZ” BULUŞMA ARSUZ’DA “ENGELSİZ” BULUŞMA ARSUZ’DA “ENGELSİZ” BULUŞMA ARSUZ’DA “ENGELSİZ” BULUŞMA

Önceki İçerikHatay’a Dair Bilmedikleriniz
Sonraki İçerikEsnaf Oda Başkanlarından İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yıldırım’a Hayırlı Olsun Ziyareti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.