Toplu Taşıma Şoförlerinden Aşı Kampanyasına Tam Destek

“Erol Akın, “Sağlık Çalışanlarımıza Teşekkür Ediyoruz”

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in Başkanlığında, geçtiğimiz günlerde yapılan toplantının ardından “Aşı Olmayan Kalmasın” çağrısına İskenderun Şoförleri de yoğun ilgi gösteriyorlar.

İskenderun minübüs Garajında aşı sırası gelen Toplu Taşımacı esnafları toplu halde aşı oldular. İskenderun Esnaf Odaları, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın Kaymakamımızı İskender Yönden’in talimatları ve İlçe Sağlık müdürü Dr.Volkan Yeter’in de talimatları ile minübüs Garajında aşı sırası gelen toplu taşımacı esnaflarımıza sağlık ekipleri tarafından Covid-19 aşıları yapılmıştır. Emeği geçen sağlık çalışanlarına teşekkür ederken, aşı seferberliğine tüm halkımızın katılmasını ve aşı olmalarını bekliyoruz. Hatay’ı mavi hatta sarı renge dönüştürmek bizim elimizde. Tüm halkımızdan bu duyarlılığı bekliyoruz” dedi.

Toplu Taşıma Şoförlerinden Aşı Kampanyasına Tam Destek Toplu Taşıma Şoförlerinden Aşı Kampanyasına Tam Destek Toplu Taşıma Şoförlerinden Aşı Kampanyasına Tam Destek

Önceki İçerikYAZ AYLARINDA BÖBREK TAŞI GÖRÜLME SIKLIĞI ARTIYOR!
Sonraki İçerikHatsu, Suriyelilere Kasıtlı Su Verilmediği İddialarına Açıklama Yayınladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.