Haşere Ve Vektör Mücadelesi Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen haşere ve vektör ile mücadele il genelinde aralıksız ve planlı bir şekilde devam ediyor.
Bu konuda aldığı önlemleri büyük hassasiyetle uygulayan HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerinin son durağı Antakya ve Defne oldu.
HBB ekipleri, Antakya ve Defne’de hayvancılığın yapıldığı alanlarda, kanalizasyon ve dere yataklarında ve söz konusu ilçelerin muhtelif noktalarında kene, pire, larva ve haşerelere karşı ilaçlama yaptı.
Sağlıklı toplum ve çevre için hizmetlerin aralıksız sürdüğünü belirten Büyükşehir ekipleri, vatandaşların yaz aylarını sorunsuz geçirmesi için çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Haşere Ve Vektör Mücadelesi Devam Ediyor Haşere Ve Vektör Mücadelesi Devam Ediyor Haşere Ve Vektör Mücadelesi Devam Ediyor Haşere Ve Vektör Mücadelesi Devam Ediyor Haşere Ve Vektör Mücadelesi Devam Ediyor Haşere Ve Vektör Mücadelesi Devam Ediyor

Önceki İçerikARİAD Geleneksel Eğitime Destek Konserleri Devam Ediyor
Sonraki İçerik11 büyükşehir belediye başkanından ‘THK uçakları’ için ortak açıklama
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.