HBB EKİPLERİ 4 İLDEKİ YANGINLARA MÜDAHALE ETTİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, son günlerde kent ve ülke genelinde çıkan eş zamanlı orman yangınlarına karşı ön saflarda mücadele etti.
Olası felaketlerin önüne geçmek için tüm birimleriyle teyakkuz halinde olan HBB ekipleri, Osmaniye’nin Kadirli, Mersin’in Aydıncık, Adana’nın Aladağ ve Kilis’in Demirciler bölgelerinde çıkan yangınlara 23 araç ve 48 personeli ile müdahale etti.
HBB ekipleri, 28 Temmuz’da başlayan bu yangınları söndürmek için gece gündüz demeden canhıraş çaba harcadı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde çıkan yangınlarda da aynı özveri ve hassasiyeti gösterdi.
31 Temmuz Cumartesi günü Kırıkhan’ın Alibeyçağı, Samandağ’ın Çubuklu ve Antakya’nın Bağrıyanık mahallelerinde çıkan yangınları, HBB ekipleri 37 araç ve 77 personel ile kısa sürede kontrol altına aldı.
Olası yangınlara karşı alınan önlemleri arttırdıklarını ifade eden HBB yetkilileri, yangınlardan etkilenen tüm vatandaşlara bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti.

HBB EKİPLERİ 4 İLDEKİ YANGINLARA MÜDAHALE ETTİ HBB EKİPLERİ 4 İLDEKİ YANGINLARA MÜDAHALE ETTİ HBB EKİPLERİ 4 İLDEKİ YANGINLARA MÜDAHALE ETTİ

Önceki İçerikAALEN HEYETİ İSKENDERUN-ARSUZ BÖLGESİNDEKİ EXPO ALANINI ZİYARET ETTİ
Sonraki İçerikARİAD Geleneksel Eğitime Destek Konserleri Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.