İTSO Başkanı Yılmaz,Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile bir araya geldi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB heyeti ile birlikte Kazan Zirvesi 2021 kapsamında Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Minnihanov da Türk ve Tataristan halklarının güçlü tarihsel bağlarına işaret ederek bunun yatırımlara ve ekonomik ilişkilere de yansıdığını söyledi.

Türk iş insanlarının ülkedeki yatırımlarının başarılarına işaret eden Minnihanov, Tataristan’ın dış ticarette gelişmesine ciddi katkıda bulunduklarını anlattı.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Kazan Zirvesi Toplantısında Yer Aldı

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, TOBB heyeti ile birlikte toplantıda yer aldı.
Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile birebir görüşen İTSO Başkanı Yılmaz, Hatay ekonomisi hakkında bilgiler vererek, iki ülke arasında ticari ve kültürel ilişkilerin güçlenmesi noktasında bu zirvenin önemli olduğuna vurgu yaptı. İTSO Başkanı Yılmaz, misafirperverliklerinden dolayı Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ve yetkililere teşekkür etti.

İTSO Başkanı Yılmaz,Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile bir araya geldi İTSO Başkanı Yılmaz,Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile bir araya geldi İTSO Başkanı Yılmaz,Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile bir araya geldi İTSO Başkanı Yılmaz,Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile bir araya geldi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.