İskenderunsporumuz tek ses tek yumruk oldu

İskenderunspor A.Ş CEO’su Jan Olde Riekerink ve Teknik Direktör Ümit Karan için imza töreni düzenlendi. İmza törenine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İskenderunspor A.Ş Başkanı Hakan Bolat, Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Ferit Gündel, İskenderun Veteranlar Futbol Kulübü Futbolcuları, İskenderunspor Taraftarlar Derneği Üyeleri ve Spor Adamları katıldı.

Başkan Hakan Bolat, takım için iyi bir iyi analiz yapıldığını ve nasıl başarılı olunacağı yönünde proje çizildiğini söyledi. Üç felsefeyle yola çıktıklarını ve bunun birincisinin kulüp tarihine sahip çıkmak olduğunu aktaran Başkan Bolat, ikincisinin de alt yapı kurup futbolcu yetiştirmek olduğunu vurguladı. Her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım olacağının altını çizen Başkan Hakan Bolat, “Bugün TFF 3. Lig’deyiz, yarın nerede olacağımızı Allah bilir. Tabii ki biz de üst liglere çıkmak istiyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. Bence bu yıl TFF 3. Lig’in en iyi kadrosunu kurduk. Şampiyonluğun en büyük adayı İskenderunspor Elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.

Kulüp CEO’su Jan Olde Riekerink, İskenderunspor’da bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren CEO Riekerink, futbolda 26 yıllık tecrübeye sahip olduğunu anlattı. Geride kalan dönemde iki kulübü kendisi için çok değerli gördüğünün altını çizen Riekerink, bunların Galatasaray ve Ajax olduğunu belirtti. Riekerink, öncelikli olarak hedefin şampiyonluk olduğunu kaydetti.

Teknik Direktör Ümit Karan, hayatı boyunca hedefi olan takımlarda görev yaptığını ve kendisi için hedefin şampiyonluk olduğunu söyledi. Şehrin kendisine yabancı bir yer olmadığını aktaran Teknik Direktör Ümit Karan, “Yıllar önce buradaki stada geldim ve maçları hala hatırlıyorum. Çünkü dayılarım burada futbol oynadı. O zamanlardan kalbimde İskenderun ışığı parladı. İnşallah hep birlikte İskenderunspor’u şampiyon yapacağız.” şeklinde konuştu.

İskenderunsporumuz tek ses tek yumruk oldu İskenderunsporumuz tek ses tek yumruk oldu İskenderunsporumuz tek ses tek yumruk oldu İskenderunsporumuz tek ses tek yumruk oldu

İskenderunsporumuz tek ses tek yumruk oldu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.